Dobrodošli

Za prijetno, ugodno in zdravo bivanje je pomembna urejenost prostorov.  Male spremembe, kot so slike, poudarijo in spremenijo izgled ter energijo prostora, s tem posledično pa tudi počutje človeka. Slike imajo svojo energijo in odražajo avtorjeve občutke ob izdelavi, zato so neprecenljiva umetnina, ki ostane za vedno, še posebno, če so to unikatne, avtorske in ročno izdelane.

Les je lep…pravi balzam za oči, dušo in dotik. Kdor spoštuje les, spoštuje tudi naravo.
Izdelki iz lesa so unikatni, rustikalni, ročno izdelani in brušeni produkti iz slovenskega lesa oreh. So idealno, odlično ter uporabno osebno ali poslovno darilo, z možnostjo vgraviranja. Darila iz naravnega materiala so vedno bolj zaželjena. Izdelki so najrazličnejših oblik in masivne izdelave, debeline več kot 2 cm… Uporabni so v gospodinjstvu ali pa samo kot okras.

Več izdelkov najdete v naši spletni trgovini

E-Novice

Vpišite se na listo prejemnikov naših e-novic in bodite med prvimi, ki bodo izvedeli za novosti na naši spletni strani!


Strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR). Vem, da se od prejemanja e-mailov lahko odjavim kadar koli.
Strinjam se s prejemanjem občasnih obvestil o novih izdelkih in dogodkih ter posebnih akcijskih ponudbah in drugih ugodnostih.

Akrilne barve so v odtenkih neskončnih nians, ki dopuščajo večjo izbiro  pri kombiniranju barv… relief slik poudarimo z akrilnim kitom.  Unikatne slike, ki imajo usklajene barve, oblike, teksture in materiale, ustvarijo pozitivno energijo v prostoru. Slike iz akrilnih barv so avtorsko delo, ročno izdelane, unikatne in edinstvene.

 

Ilovica je naravni material. Osnovna barva je rjava, barva zemlje, ki jo z dodajanjem naravnih pigmentov barvno niansiramo. Okvirji so ročno izdelani iz recikliranega lesa. Slike z ilovico so avtorsko delo, ročne izdelave, unikatne in edinstvene.