Dobrodošli

Za prijetno, ugodno in zdravo bivanje je pomembna tudi urejenost prostorov.  Male spremembe, kot so slike, poudarijo in spremenijo izgled ter energijo prostora, s tem posledično pa tudi počutje človeka. Slike in fotografije imajo svojo energijo in odražajo avtorjeve občutke ob izdelavi, zato so neprecenljiva umetnina, ki ostane za vedno, še posebno, če so to unikatne, avtorske in ročno izdelane.

Več izdelkov najdete v naši spletni trgovini

E-Novice

Vpišite se na listo prejemnikov naših e-novic in bodite med prvimi, ki bodo izvedeli za novosti na naši spletni strani!


Strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR). Vem, da se od prejemanja e-mailov lahko odjavim kadar koli.
Strinjam se s prejemanjem občasnih obvestil o novih izdelkih in dogodkih ter posebnih akcijskih ponudbah in drugih ugodnostih.

Akrilne barve so v odtenkih neskončnih nians, ki dopuščajo večjo izbiro  pri kombiniranju barv… relief slik poudarimo z akrilnim kitom.  Unikatne slike, ki imajo usklajene barve, oblike, teksture in materiale, ustvarijo pozitivno energijo v prostoru. Slike iz akrilnih barv so avtorsko delo, ročno izdelane, unikatne in edinstvene.

 

V velikem prostoru z malo pohištva, so zaželjene čim večje slike. To so lahko fotografije, tiskane na platno ali ročna poslikava platna. Platno je napeto preko lesenih okvirjev. Slike dajejo 3D izgled, dopolnilo k pohištvu. Postavljene so lahko na tla, samo naslonjene na steno ali pa visijo… V trenutku zapolnijo prostor.  Uporabljamo fotografije, ki so avtorske, unikatne.

Ilovica je naravni material. Osnovna barva je rjava, barva zemlje, ki jo z dodajanjem naravnih pigmentov barvno niansiramo. Okvirji so ročno izdelani iz recikliranega lesa. Slike z ilovico so avtorsko delo, ročne izdelave, unikatne in edinstvene.