O MENI

Moja zgodba

Kot otrok sem živela na podeželju,  zelo rada hodila v naravo, opazovala rastline in živali … že takrat sem vedela, da nočem živeti v bloku, zaprta med štirimi stenami.

In včasih se tudi želje uresničijo.  Živim v naravi in v sozvočju z naravo, še vedno in zmeraj bolj  imam rada rastline in živali. Delo z rokami je moja strast,  sploh, če imam opravka z zemljo, lesom, glino, vodo, kamnom…poskušam upoštevati  in živeti po načelih feng shui-a.

Narava je del mojega življenja, brez katerega ne morem. 

Za premagovanje stresa, ki me vsakodnevno spremlja  v službi, hodim na sprehode, v naravo in obenem fotografiram, snemam…trudim se  ujeti lepote narave v brezčasno fotografijo…ujeti trenutek in ga shraniti za večno…

Ker spoštujem naravo in jo občudujem, jo poskušam prenesti v notranji bivalni prostor. Zato poleg fotografij in printov, ki prinesejo v zaprte prostore poživitev, dodam  še slike iz ilovice, akrilnih barv in lesene izdelke…

Vsak  izdelek (slika, fotografija, leseni izdelek) ima svojo zgodbo, svoj čas izdelave in seveda odraža tudi  razpoloženje  v času ustvarjanja.  Izdelki so pod znamko nn-natura… že ime pove, da je vse, kar delam in izdelujem, povezano z naravo.

Slike iz naravnih materialov kot so les, glina ne škodujejo živim bitjem, so razgradljive in naravne, ohranjajo zdravo bivalno okolje, zato jih iz lastnih izkušenj priporočam vsem, ki želijo naravno, a sodobno urejeno notranjo dekoracijo sten bivalnega prostora. Prav tako ima po načelih feng shui-a  tudi slika svojo energijo, s  katero vpliva na energijo prostora, zato vas pogled na nekatere slike umiri, razveseli, na druge pa razžalosti.

Če iščete primerno darilo, unikatno, avtorsko  in naravno, potem so slike iz gline, izdelki iz lesa, fotografije in printi z motivi narave nekaj, kar podarite nekomu, ki vam je blizu in ga spoštujete… naj bo to najbližji, prijatelj ali pa poslovni partner.

Edina stalnica v mojem življenju je sprememba… in včasih so spremembe dobrodošle… zato vabljeni v sodobno spletno trgovino nn-natura, kjer boste našli unikatne izdelke.

Sodelujem tudi z drugimi avtorji, ki skupaj z mano delijo strast do vsega lepega, predvsem pa narave.

 Več informacij najdete TUKAJ

 

Za več informacij nam lahko tudi pišete:

Strinjam se, da lahko podjetje NN natura, Brigita Mernik s.p., kot upravljalec spletne strani, zgoraj vpisane podatke procesira v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR), ter da me kontaktira preko e-pošte ali telefona. Vem, da se od prejemanja e-mailov lahko odjavim kadar koli.