Plačilo & Dostava

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun ponudnika (na osnovi predračuna)
  • z uporabo kreditne kartice
  • pay pal

Če kupec izbere plačilo na osnovi predračuna, mu ponudnik na podani e-poštni naslov pošlje predračun s podatki za nakazilo. Naročeni artikli so poslani v roku 3 delovnih dni po prejemu nakazila. Naročilo bo poslano v obdelavo takoj, ko ponudnik prejme plačilo na svoj TRR. V primeru prednaročila je možno samo plačilo na osnovi predračuna.

Ponudnik kupcu izda račun. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Prodaja je namenjena fizičnim in pravnim osebam. Naročila sprejemamo tudi po telefonu  ter e-mailu, sploh v primeru večjega naročila dodatno dogovorjenih artiklov in prodajnih pogojev.

Cene

Vse cene so v evrih (EUR). V tej ceni ni stroška dostave – poštnina.
Spletna cena velja za vse kupce in uporabnike  www.nn-natura.com,  kupec pa postane uporabnik z registracijo v spletno trgovino.

Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu »Naročilo potrjeno«). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Poštnina po Sloveniji

Strošek poštnine:
1€ do 19€ je poštnina 2,99€
20€ do 69€ je poštnina 3,99€
nad 70€ je poštnina brezplačna

Občasno se lahko v sklopu akcij uporabi brezplačna dostava tudi za artikle manjše vrednosti.

V strošek dostave je vključeno pakiranje izdelka + poštnina. Cena dostave je opredeljena v košarici pod rubriko »skupna vrednost nakupa«.

Za namene zagotavljanja sledljivosti mora uporabnik ob naročilu ali naknadno po elektronski pošti sporočiti telefonsko številko, na kateri je dosegljiv. Telefonska številka ne bo posredovana nepooblaščenim tretjim osebam, razen Pošte Slovenije,  prav tako ne bo uporabljena v druge namene.

Samo po predhodnem dogovoru je možen osebni dvig artikla na sedežu v Celju.

Pogoji  ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Dostava poteka izključno med tednom (ponedeljek-petek).