Zasebnost

Pregled zasebnosti
Vse pravice vseh spletnih strani www.nn-natura.si so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.nn-natura.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine Brigita Mernik, ter z njo povezanih pogodbenih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.nn-natura.si

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Brigita Mernik spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletnih straneh www.nn-natura.si ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo, razen v primeru, ko privolite v uporabo piškotkov (več o uporabi piškotkov na spletnih straneh www.nn-natura.si si lahko preberete na strani z obrazložitvijo delovanja piškotkov). Za namene statistike si Brigita Mernik pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani, nam boste zaradi korespondence, registracije na spletnih straneh, izpolnjevanja obrazca za prejemanje novic, prejemanja promocij, prejemanja obvestil, nakupa itd., zaupali svoje osebne podatke. Brigita Mernik kot upravljavec osebnih podatkov jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili in obdelovali zgolj v namen s katerim ste nam jih posredovali.

Prejete osebne podatke bomo obdelovali do zaključka trajanja pogodbene obveze, oz. dokler imamo legitimni interes obdelave teh podatkov, oz. dokler nam to narekuje zakonska podlaga. V primeru naročila na prejemanje raznih novic, promocij in obvestil, bomo vaše osebne podatke obdelovali do vašega preklica.

V primeru, da se želite seznaniti, katere vaše osebne podatke obdelujemo ter za katere namene, oz. želite uveljavljati katerega od zakonskih zahtevkov v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov (seznanitev, omejitev, izbris, popravek, prenos podatkov ali podajanje ugovora), pošljite elektronsko sporočilo na info@nn-natura.com, oz. pošljite pisni zahtevek na naslov Brigita Mernik, Ločje 1, 3000 Celje, ali pa greste na spletno stran pod to povezavo in preverite ali hranimo katerega izmed kontaknih podatkov.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja in izboljšanja uporabniške izkušnje, spletna stran vsebuje t.i. piškote (cookies), več o tem si lahko preberete na strani z obrazložitvijo delovanja piškotkov.

ZASEBNOST IN VARNOST OSEBNIH PODATKOV POOBLAŠČENIH IZVAJALCEV, OZ. OBDELOVALCEV SPLETNIH STRANI

Gregor Koprivc s.p. je vzdrževalec in skrbnik spletnega mesta www.nn-natura.si in v skladu s pogodbo z Brigita Mernik in za Brigita Mernik opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala. Gregor Koprivc s.p. se zaveže, da obdeluje osebne podatke samo v okviru pooblastil Brigite Mernik ter jih ne obdeluje za noben drug namen.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije in gradiva na spletnih straneh www.nn-natura.si so informativne narave. Brigita Mernik se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.