Ilovica

Ilovica kot naravni material

Ilovica – material, ki ga najdemo v naravi

Ilovica je naravni material, razgradljiva in zelo primerna za različna kreativna ustvarjanja. Je zelo topel material, ki ga z dodajanjem različnih naravnih pigmentov obarvamo iz osnovne rjave barve, ki je barva zemlje. Ima pozitivne učinke na človeško telo. Nase veže škodljive snovi in regulira vlažnost v prostoru. Zaradi naštetih lastnosti po slikah iz ilovice posegamo tudi pri opremljanju prostorov.

                           

Slike popestrijo bivalni prostor, hkrati pa se  ohranja  zdravo bivalno okolje za življenje in bivanje v zaprtih prostorih. Poleg tega je to stenska dekoracija, ki je nimajo vsi…in boste edinstveni… združujeta  se lepota in korist…

                                

Slike iz ilovice so kot izdelek naravne, razgradljive in neškodljive živim bitjem, zato se priporočajo za okrasitev oziroma notranjo dekoracijo poslovnih in bivalnih okolij.  Prav tako so čudovito darilo ob posebnih priložnostih za najbližnje ali pa kot unikatno poslovno darilo, predvsem za tiste, ki spoštujejo naravo in izdelke iz naravnih materialov.
Okvirji so ročno izdelani iz recikliranega lesa. Slike z ilovico so avtorsko delo, ročne izdelave, unikatne in edinstvene.

Slike iz ilovice si lahko ogledate v spletni trgovini NN natura 

Več slik iz ilovice pa najdete tudi v moji Etsy trgovinici  NN natura